Het Park

Europarcs Limburg

EuroParcs Limburg - door de eigenaren van vakantiehuisjes steevast Landgoed Hommelheide genoemd - ligt in het smalste deel van Nederland, in de gemeente Echt-Susteren, in de buurt van prachtige natuurgebieden. België en Duitsland zijn vanaf het park eenvoudig snel te bereiken, zowel per fiets als wandelend.

 

Het Landgoed Hommelheide heeft veel faciliteiten, voor zowel jong als oud! U kunt sportief bezig zijn, zich laten verwennen in het Wellness Center of gewoon genieten van de rust en ruimte op het park. De centraal gelegen recreatievijver biedt volop waterplezier en is voor vissers een geweldige locatie om eens een hengeltje uit te gooien! Ook is er een restaurant, een zwembad en een midgetgolfbaan. Daarnaast zijn er op meerdere plekken op het park kinderspeelplaatsen, inclusief springkussens en is er een speelplek binnen.

Ook direct buiten het park is er volop gelegenheid voor ontspanning. Voor golfliefhebbers is er de 9-holes golfbaan Echt-Susteren, gelegen direct naast het park, in Landgraaf vindt u de grootste overdekte skipiste van Europa en bij het drielandenpunt in Vaals ziet u in één oogopslag Nederland, Duitsland en België. Vlakbij liggen onder meer Thorn, Sittard en Maastricht; fantastische historische steden waar van alles te bekijken en te doen is.

Daarnaast zijn er uitgebreide korte en lange(re) wandel- en fietsroutes om de omgeving te ontdekken.

Structuur

Op het park kennen we eigenaren met diverse belangen. Er zijn eigenaren die hun vakantiewoning(en) alleen verhuren, er zijn eigenaren die hun woning als tweede huis gebruiken en deze niet verhuren en er zijn eigenaren die verhuur en eigen gebruik combineren.

Het bestuur probeert in haar samenstelling een afspiegeling te zijn van degenen die zij vertegenwoordigt.

 

De algemene ledenvergadering - die minimaal één maal per jaar bijeengeroepen wordt - kiest uit haar midden het bestuur van de vereniging. Bestuursleden worden benoemd voor een periode van maximaal drie jaar (daarna zijn zij herbenoembaar). Het bestuur kan zich laten bijstaan door commissies, bij voorbeeld voor de werving van nieuwe leden en voor de behartiging van de belangen van verhurende leden. Het bestuur is naar de ledenvergadering verantwoording verschuldigd over de activiteiten van deze commissies.

Image
logo

Search