Wie zijn wij

Belangenvereniging

De Belangenvereniging Landgoed Hommelheide (BLH) heeft als doel de gemeenschappelijke belangen van de eigenaren in relatie tot het beheer en onderhoud te behartigen en contacten te bevorderen tussen de eigenaren van vakantiewoningen op het Landgoed Hommelheide en EuroParcs Limburg als beheerder. 

Image
Image

Voor wie

Voor het lidmaatschap komen uitsluitend in aanmerking eigenaren van recreatie-eenheden welke deel uitmaken van het Landgoed Hommelheide (EuroParcs Limburg). Het streven is dat zoveel mogelijk eigenaren lid worden van BLH, om zodoende alle belangen zo goed als mogelijk te kunnen behartigen. Door EuroParcs wordt BLH gezien als een volwaardig gesprekspartner. Meerdere keren per jaar vindt overleg plaats met het parkmanagement en wordt gezamenlijk gekeken naar verbeterpunten en zaken die aandacht behoeven.

 

Door het bundelen van kennis en ervaring van eigenaren enerzijds en de communicatie met de parkeigenaar, respectievelijk parkmanager anderzijds, kunnen we samen meer bereiken: immers “eendracht maakt macht”.

 

Iedere koper van een vakantiewoning op EuroParcs Limburg krijgt via EuroParcs een aanmeldformulier om lid te worden van BLH. Het lidmaatschap kost € 35 per jaar. Bij aanmelding wordt een eenmalige bijdrage gevraagd van € 65 voor administratiekosten.

U kunt zich ook aanmelden via onderstaande button.
logo

Search